AKTUELNO

Ovo niko do sada nije znao.

Luna Đogani, drugoplasirana učesnica rijalitija koji je oborio sve rekorde gledanosti na ovim prostorima, "Zadruge", biće takmičarka i u drugoj sezoni ovog šou programa, koji će zasigurno postaviti nove standarde na medijskom nebu Srbije.

Ona je u prvoj sezoni izazvala najveću pometnju svojom ljubavnom vezom sa tada oženjenim pevačem Slobodanom Radanovićem a, iako se ova romansa neslavno završila, javnost još sa nestrpljenjem prati njihov odnos.

Foto: TvPink Printscreen

Luna je danas bila gošća u emisiji Lava Pajkića, "Kontraviziji", gde je otkrila da se nedavno čula sa Radanovićem, ali, kako je rekla, samo na poslovnoj osnovi.

Ne, ne, nismo u kontaktu. Skoro sam mu se javila, ispao je neki problem u policiji. Samo vezano za tako neke sitnice koje se dese, neka izjava koja nije tačna ili tako nešto, ali privatno smo prekinuli svaki kontakt i mislim da je tako najbolje - navela je Đoganijeva.

Mlada modna blogerka se zbunila i postidela kada ju je voditelj pitao da li postoji neki novi dečko u njenom životu, a zatim je otkrila da još samuje.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ONI NIKOGA NEĆE OSTAVITI RAVNODUŠNIM U 'ZADRUZI 2': Mika i Giba očekuju podršku Milana Stankovića, A EVO PO ČEMU ĆETE MOĆI DA IH RAZLIKUJETE! (FOTO)

Neka to ostane tajna. Ne, iskreno, nema ništa ozbiljno. Nisam još spremna za nove veze, još sam emotivno ranjena, nisam spremna da ulazim u ozbiljne veze. Jednostavno to u životu ne možeš da planiraš, to kada ti se desi, desi se, spontano. Da mi znamo kada ćemo se zaljubiti život ne bi bio zanimljiv. Ja to čekam, spremna sam, čekam, ne mogu ništa na silu. Za sada sam zadovoljna sama sobom, radim na sebi i to je to - istakla je Luna.

Da li će njeno srce osvojiti neki zadrugar u novoj sezoni "Zadruge" saznaćemo vrlo brzo, jer druga sezona rijalitija koji preti da obori sve rekorde glednosti počinje 6. septembra.

R. L.

#Kontravizija

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'