AKTUELNO

Proganja je.

Luna Đogani, mlada modna blogerka, jedno je od poznatih imena koja ulaze u rijaliti koji preti da sruši sve rekorde gledanosti na ovim prostorima, "Zadrugu 2".

Ona je u prvoj sezoni ovog šou programa napravila pravu pometnju svojom vezom sa tada oženjenim pevačem Slobodanom Radanović, a pažnju javnosti privlačile su i njene česte izjave kako o roditeljima, Anabeli Atijas i Gagiju Đoganiju, tako i o bivšoj najboljoj prijateljici i kumi, Anastasiji Ražnatović.

Foto: Pink.rs

Luna je nekoliko puta isticala da joj druženje sa Anastasijom veoma nedostaje i da je nju smatrala svojom sestrom, ali je njihovo prijateljstvo okončano pre nekoliko godina i to zbog dečka u kog su obe bile zaljubljene.

Ipak, Đoganijeva se i sada seti Ražnatovićeve, ako ni zbog čega drugog, onda zbog njene prve pesme "Savršen par" koja je i Luni postala omiljen izbor dok se vozi svojim četvorotočkašem.

Foto: Instagram

PROČITAJTE JOŠ: NJOJ JUTRO NIJE KAD I SVIMA OSTALIMA: Lidija Vukićević UZBURKALA INTERNET SE*SI FOTOGRAFIJOM! (FOTO)

Ona je podelila kratak video iz automobila na svom Instagram profilu, dok je slušala upravo Anastasijinu pesmu, a uz to blogerka je napisala da je ovi stihovi "proganjaju". Nema sumnje da se Đoganijeva "zarazila" prvim singlom svoje nekadašnje najbolje drugarice, a kako će ćerka naše najveće muzičke zvezde, Svetlane Cece Ražnatović, reagovati kada vidi ovo i da li će se možda pomiriti pred Lunin ulazak u "Zadrugu 2", videćemo.

R. L.

#Anastasija Ražnatović

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

'