AKTUELNO

Pojedinim takmičarima se ova vest nimalo neće svideti.

Jedna od bivših učesnica Zadruge je samim prisustvom u prvoj sezoni ovog rijalitija izazvala veliku pometnju, a naročito zbog svog oštrog jezika i stava koji je između pojedinih ukućana izazivao žestoke konflikte i rasprave, a sada je odlučila da ponovo zakorači na luksuzno imanje u Šimanovcima!

Foto: TvPink Printscreen

Ona je nekoliko puta napuštala Belu kuću i vraćala se u nju nikad spremnija za borbu protiv svih koji su neproverenim informacijama i neiskrenošću stajali na put ovom starom rijaliti igraču. U pitanju je niko drugi do Zorica Marković!

Foto: Pink.rs

Pevačica je bila ratoborna učesnica i u prethodnim rijaliti programima koji su se emitovali na televiziji Pink, a ni ovoga puta nije mogla da odoli najluksuznijem projektu, kao ni pojedinim novim učesnicima koji su pomislili da mogu da joj stanu na crtu.

Foto: Printscreen Instagram

Zorica je večeras gost u emisiji ,,Zadruga - Narod pita" koju vodi Ognjen Nestorović, a kako biste saznali šta sve planira u drugoj sezoni da uradi i šta ima da kaže o bivšim učesnicima prve sezone ostanite uz televiziju Pink.

K.Ristić

#Zorica Marković

'