AKTUELNO

Lepotica sa društvene mreže svojim atraktivnim izgledom ostavlja sve bez daha.

Atraktivni foto model Marija Marinković prava je internet senzacija, što nimalo ne čudi s obzirom na njenu lepotu i njene ostale atribute.

Ona na ovoj društenoj mreži ima skoro 100.000 pratilaca, a taj broj se iz dana u dan povećava što je više atraktivih fotografija koje tamo objavljuje.

Na fotografijama koje postavlja na Instagram ona često ističe grudi i guzu, što su njeni glavni atributi, pa se pored svake objave mogu pročitati desetine pozitivnih komentara na račun njenog izgleda.

Ali to nije sve, nju primećuje sve veći broj poznatih faca, a među njima je i Anđelo Ranković, maneken koji je u "Zadruzi" započeo vezu sa Teodorom Džehverović, a koja je nedugo po završetku prve sezone ovog rijalitija okončana. On je na Instagramu prati i redovno joj lajkuje sve što objavi, pa se može pretpostaviti da je posle pevačice bacio oko na nju.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić/Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: OVO JE NJEN KONAČAN ODGOVOR: Nakon što je Mirko Gavrić osuo paljbu po njoj, oglasila se Zorica: ODGOVARAĆE ZA SVE LAŽI! (FOTO)

Zbog toga se i za nju priča da ulazi u drugu sezonu "Zadruge", najveći i najzahtevniji televizijski projekat u regionu, a da li će ove priče da se ispostave kao tačne ostaje nam da vidimo.

Autor: V. T.

#Anđelo Ranković

#Marija Marinković

'