AKTUELNO

Nije znao da će Luna doći!

U emisiji "Zadruga, intervju" kod voditelja Ognjena Nestorovića gostovao je Slobodan Radanović, a ovaj učesnik prve sezone "Zadruge" komentarisao je svoje članove porodice za koje je rekao da će ga uvek podržavati u svemu što radi.

Foto: RTV Pink

Od kada sam izašao iz Zadruge oni su se malo smirili. Ja sam tek sada video da je njima mnogo bilo teško. Sada imaju mogućnost da me pozovu, da me vide, da pitaju kako sam, šta radim... To im je nedostajalo, ja mislim. Krivo mi je što su previše to lično shvatili, a sada je sve OK. Na kraju krajeva mama mi je rekla da slušam sebe i da ću imati podršku - rekao je Sloba.

Foto: Instagram

Slobina bivša devojka Luna Đogani posetila je Radanovićevu majku Draginju na dan njenog rođendana, a taj susret je pevač izbegao.

Ja sam to shvatio kao gest koji je bio korektan, fin i lep sa njene strane. Nisam znao da će stvarno da se to dogodi. Niko mi nije rekao. Ja sam izabrao da se ne susretnemo. Saznao sam pet minuta pre toga da postoji mogućnost da dođe. Pre toga, ja sam rekao: "Ja idem, ako se to dogodi" i dogodilo se - dodao je pevač.

Foto: Pink.rs, Tv Pink Printscreen

Podsetimo, Luna Đogani je odlučila da uđe i u drugu sezonu najgledanijeg rijaliti programa ikada na našim prostorima "Zadruga", a Sloba je otkrio šta misli o svemu o čemu možete čitati klikom na ovaj link.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je izgledao ovaj deo emisije "Zadruga, intervju" u kojoj je gostovao Slobodan Radanović.

Autor: S. K.

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'