AKTUELNO

Važi za jednu od najlepših domaćih voditeljki.

Voditeljka informativne emisije "Nacionalni dnevnik" Nina Radulović tokom leta priuštila je sebi nekoliko dana odmora kako bi napunila baterije i punom parom se vratila na male ekrane.

Foto: e-stock/Jovan Jovanovic

Svoje pratioce na društvenim mrežama je počastila sa nekoliko seksi fotografija na kojima pozira u kupaćem kostimu gde se može videti kakvu vitku figuru ona ima. Poznato je da Nina voli izazove i da eksperimentiše, pa je odlučila da se pozabavi i svojim novim imidžom i da promeni frizuru.

Gledaoci Televizije Pink obično su imali priliku da je vide u izdanjima kada nosi puštenu i blago talasatu kosu, a ovoga puta se na svom Instagram nalogu pohvalila novom fotografijom na kojoj se vidi da sada ima pletenice kojima je vidno oduševljena.

Pročitajte još: Žestoko su se posvađali na snimanju, a nakon Kijinog pisma PROGOVORIO I SLOBA: Otišao sam, nisam želeo da učestvujem u provokacijama! (VIDEO)

Možemo pretpostaviti da se njenim fanovima dopala voditeljkina promena, pa je postavljena fotografija izazvala lavinu pozitivnih komentara na račun njenog izgleda.

D. B.

#Nina Radulović

'