AKTUELNO

Fasciniran je novim velelepnim imanjem na kom će zadrugari boraviti nekoliko meseci.

Voditelj Ognjen Nestorović ugostio je prethodne noći Pinkovu zvezdu Slobodana Radanovića u emisiji ,,Zadruga - intervju", a on je u otvorenom razgovoru otkrio kakav je njegov život posle rijalitija i razvoda koji je usledio posle skoro dva meseca.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, ovaj popularni pevač je zaintrigiran novim projektom koji će zasigurno oboriti sve rekorde gledanosti i morao je da prokomentariše kakvo je njegovo mišljenje o novim učesnicima. Iako iz svog ličnog iskustva misli da će i ovaj rijaliti biti zabeležen raznoraznim svađama i konfliktima, Radanović je siguran da će Zadruga 2 biti čak i gledanija od prethodne.

Foto: RTV Pink

Video sam neka imena, ali ima dosta zanimljivih imena. Vidim da se priča već pokrenula, čak sam video da su varnice neke počele i mislim da će ova Zadruga biti možda čak i gledanija. Više šale, zezanja, smeha, ali rijaliti ne može bez svađe - rekao je kroz smeh Sloba.

Detaljno o ovome pogledajte u nastavku.

POGLEDAJTE JOŠ: NIJE MOGLA DA SAKRIJE RAZOČARENJE: Andrijana se oglasila nakon Đeksonovog pomirenja sa bivšom, pa otkrila zbog čega je ZGROŽENA! (FOTO)

K.Ristić

#Sloba Radanović

'