AKTUELNO

Nije mogao ni da sanja da će Luna ponovo prihvatiti poziv Velikog šefa da se useli u Zadrugu.

Marko Miljković i Luna Đogani su pred sam kraj "Zadruge", nakon što se ona udaljila od Slobe Radanovića, bili u sjajnim odnosima, a mnogi su mislili i da između njih postoje ljubavne varnice.

Foto: RTV Pink

U sinoćnjoj emisiji "Zadruga - Narod pita" gostovali su Miljana Kulić i Marko Miljković, a ovaj bivši zadrugar komentarisao je blogerku koja uskoro ulazi i u "Zadrugu 2". Marko je za početak ispričao kako gleda na ovu Luninu odluku.

Foto: Printscreen Youtube

Nisam to očekivao da će baš da ima takav korak, ali dobro. Siguran sam da će se pokazati u boljem svetlu u Zadruzi 2, nego u Zadruzi 1 - izjavio je Marko Miljković.

Foto: RTV Pink

Zatim se u nastavku svog izlaganja Marko Miljković osvrnuo i na druženje sa Lunom Đogani i otkrio da je nekoliko puta zajedno izašao u grad sa ovom budućom učesnicom "Zadruge 2".

Drugarstvo neko koje je skroz u nekim normalnim graniama. Ništa to ne prelazi. Čisto drugarski odnos, normalan... Izuzeo sam tu priču što je bila, ne zanima me. Ja nju gledam kakva je u odnosu sa mnom. Ona je prema meni bila baš pristojna. Normalno komunicira sa mnom. Videli smo se nekoliko puta i izašli. Ona je meni skroz ok devojka - pričao je Marko.

Kako je izgledala ova situacija možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Autor: S. K.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'