AKTUELNO

Njihove provokativne fotografije svi komentarišu!

Voditeljka Sanja Marinković je u najavi za novo izdanje emisije "Magazin in", koja je na programu Televizije Pink danas u 17 sati, otkrila da će jedna od učesnica druge sezone "Zadruge" biti i pevačica Suzana Perović, koja je uspela da privuče ogromnu pažnju javnosti i pre nego što će zvanično postati stanovnica do sada neviđenog imaginarijuma Velikog šefa, čemu su u ogromnoj meri doprinele njene provokativne fotografije.

Foto: Dejan Milićević

Plavokosa pevačica, koja je ove godine napunila, verovali ili ne, 56 godina, nedavno je stala pred objektiv Dejana Milićevića, jednog od najpriznatijih fotografa na ovim prostorima, i zajedno sa manekenom Tomom Panićem, koji se proslavio u prvoj "Zadruzi", uradila set fotografija koje su mnoge korisnike društvenih mreža ostavile bez daha.

Foto: Dejan Milićević

Foto: Dejan Milićević

U prvom planu je bilo bujno poprsje plavokose zadrugarke, a sudeći po pozama u kojim je sa Panićem pozirala Milićeviću, nema sumnje da je na setu sve prštalo od strasti između pevačice u šestoj deceniji i više od duplo mlađeg zadrugara.

Foto: Dejan Milićević

Suzana je rešila da sa Tomom ode korak dalje, pa je sa sebe svukla sve, ognula se bundom i nastavila da zavodi bivšeg učesnika "Zadruge", a njihove fotografije pogledajte u nastavku.

Foto: Dejan Milićević

Foto: Dejan Milićević

Foto: Dejan Milićević

Nema sumnje da će Suzana biti jedna od najzapaženijih učesnica "Zadruge 2", čiji je početak najavljen 6. septembra u 21 sat, a šta je o svom učešću imala da kaže nekoliko dana pre ulaska u rijaliti pogledajte danas u 17 sati u emisiji "Magazin in" Sanje Marinković.

D. T.

#Suzana Perović

#Tomislav Panić

'