AKTUELNO

U emisiji Rade Radenović iskreno je govorila o pojedinim neprijatnostima sa kojima se suočavala u poslednje vreme.

Domaća javnost šokirana je eksplozijom koja se dogodila jutros u Beogradu u ulici Ljutice Bogana, a u kojoj je u potpunosti uništen džip koji je vozila voditeljka Televizije Pink Dušica Jakovljević.

Foto: RTV Pink

Podsetimo, od siline udara popucali su prozori na okolnim zgradama, a na svu sreću nema povređenih. Ekipa hitne pomoći prevezla je voditeljku Dušicu Jakovljević do bolnice "Dragiša Mišović" na Dedinju. Dušica je bila vidno potresena i u suzama, ali je brzo napustila ovu zdravstvenu ustanovu.

Foto: RTV Pink

Policija je sa psima pretražila lokaciju i utvrdila da u blizini ne postoje druge eksplozivne naprave. Takođe, forenzičari su obavili uviđaj kako bi pronašli određene tragove na osnovu kojih bi se identifikovale osobe koje su postavile bombu ispod automobila.

Foto: RTV Pink

Kada je nedavno, pre samo desetak dana gostovala u emisiji "Rada sam" koleginice Rade Radenović, Dušica Jakovljević otvoreno je pričala i o ne tako lepim situacijama koje je doživljavala  i tom prilikom otkrila da su joj nekoliko puta grebali automobil.

Foto: RTV Pink

Ja ću reći da mi je posle jedne emisije na automobilu neko... Neko, ne mogu da dokažem ko, jer nemam dokaze, ali neko mi je izgrebao levo krivo mog automobila. Opet mi je neko par dana kasnije isto ključem nacrtao srce na vratima, tako da bravo za kreativnost. Mislim da je sve to otišlio predaleko u tom smislu - izjavila je tada Dušica u emisiji Rada sam.

Foto: RTV Pink

Takođe, pre nekoliko meseci neko je napravio i umrlicu na kojoj je bila Dušica Jakovljević, a tada je voditelja želela da podigne krivičnu prijavu protiv NN lica. Dušica je morala da svojoj maloletnoj deci tada da objasni o čemu se radi, a lažna umrlica napravila joj je veliki problem.

Foto: RTV Pink

Jednom sam imala situaciju... Sad mi je žao što nisam otišla u policiju, jer nisam imala vremena. Znaš šta je najgore kada napišu: "Imaš žensko dete, sve će ti se vratiti" - dodala je voditeljka.

U video-prilogu ispod možete pogledati kako je izgledao deo emisije "Rada sam" kada je Dušica Jakovljević pričala o ovoj temi.

PROČITAJTE: INTERVENISALA I HITNA POMOĆ: Dušica Jakovljević nakon eksplozije džipa uplakana i vidno uznemirena (FOTO)

Autor: S. Kuvekalović

#Dušica Jakovljević

'