AKTUELNO

Mnogi smatraju da Jovani ne priliče kratke i uske haljine u poodmakloj trudnoći, međutim, ona ima drugačije mišljenje.

Atraktivna Jovana Švonja, koja se nalazi u poodmakloj trudnoći, i dalje izgleda lepo i atraktivno zahvaljujući zdravoj ishrani i fizičkim aktivnostima. Njena vitka figura često je predmet komentarisanja, a naročito onda se negde pojavi u seksi pripijenoj haljini, sa stomakom do zuba.

Zbog svojih provokativnih izdanja supruga Filipa Đorđevića često je na meti ružnih komentara i ozbiljnih kritika na koje više nije mogla da ostane nema, već je rešila da se obrati svim hejterima i uputi im snažnu poruku.

Mnogi korisnici Instagrama zameraju joj na tome što, uprkos tome što se nalazi u blagoslovenom stanju, često nosi prekratke haljine. Švonja više nije mogla da čita negativne komentare, pa se obratila svima onima koji ne propuštaju priliku da ispod svake njene fotografije ostave neki negativan komentar.

Samo vi svoju brigu vodite, moja deca su, Bogu hvala, zdrava kao dren, uključujući i mene. Nego, više me zabrinjava ta vasa boljka vođenja tuđih života, to mi deluje mnogo "neudobnije" od uske haljine - rekla je Švonja i "zapušila usta" svima koji je prozivaju.

Autor: D. Tanasijević

#Jovana Švonja

#Manekenka

#Trudnoća

'