AKTUELNO

U sinoćnjem izdanju "Pinkovih zvezda" članica žirija oduševila je publiku svojom duetskom pesmom koju je snimila sa mladim kolegom Dženanom Lončarevićem.

Pre nešto više od nedelju dana muzička zvezda Zorica Brunclik premijerno je u emisiji "Amidži šou" predstavila visokobudžetni spot za emotivnu pop baladu koju je snimila sa kolegom Dženanom Lončarevićem, koja je u rekordnom roku osvojila domaću publiku, o čemu svedoči blizu milion pregleda na Jutjubu.

Tim povodom, gost "Pinkovih zvezda" sinoć je bio pevač Dženan Lončarević koji se pridružio dragoj koleginici na bini i sa njom zapevao njihov duet koji će se, po svemu sudeći, godinama slušati.

Foto: Printscreen

Oni su svoju pesmu "Da mogu da te vratim" otpevali pred prepunim studijom u Šimanovcima, ali i Zoričinim kolegama iz žirija, koji su ih nagradili ovacijama.

Foto: Printscreen

Kako izgleda kada članica žirija najpopularnijeg muzičkog takmičenja zapeva na bini, gde se svake subote smenjuju talentovani kandidati koje ona ocenjuje, pogledajte u nastavku:

Ukoliko još uvek niste pogledali spot za njihovu duetsku pesmu u kojem, između ostalih, glumi i Zoričina ćerka Zlata Aranđelović, to možete učiniti ovde:

Autor: D. Tanasijević

#Dženan Lončarević

#Zorica Brunclik

#pevač

#pevačica

'