AKTUELNO

Telepatija ili nešto drugo?

Luna Đogani i Slobodan Radanović bili su najpoznatiji ljubavni par u Srbiji za vreme trajanja prve sezone najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, "Zadruge".

Oni su imali strastvenu vezu u Beloj kući, uprkos činjenici da je on tada bio oženjen Kristinom Kijom Kockar. Iako se ljubav pevača i blogerke neslavno završila, javnost pomno prati svaki njihov korak i dva meseca posle superfinala "Zadruge".

Foto: RTV Pink

Luna trenutno boravi u Turskoj gde puni baterije za drugu sezonu pomenutog šou programa, dok je Radanović prethodne noći gostovao u jednom klubu u Švajcarskoj gde je atmosferu doveo do usijanja.

Iako su bili kilometrima daleko, Đoganijeva i Sloba su uživali u taktovima iste pesme, "Nema me" koju izvodi Radiša Trajković Đani.

Blogerki je "na uvo" pevač u Istanbulu pevao ove reči, koje je bez sumnje podsećaju na bivšeg dečka, dok je Sloba slušao ovacije publike u Bernu dok je pevao Đanijevu pesmu.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

PROČITAJTE JOŠ: NE MOŽE DA PREBOLI NJEGOVO POMIRENJE SA BIVŠOM?! Andrijana poslala jasnu poruku, Đeksonu neće biti lako! (FOTO)

Da li je ovo telepatija, ili su Luna i Radanović namerno okačili Instagram stori sa ovom pesmom, saznaćemo vrlo brzo.

R. L.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'