AKTUELNO

Ovo joj je bila velika želja.

Maja Berović bila je današnja gošća u emisiji "Premijera - Vikend specijal" i ovu priliku je iskoristila da najavi veliki beogradski koncert u "Štark areni" 2. novembra.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je naglasila da je nastup u najvećem crnogorskom klubu bila dobra uvertira za koncert koji nas očekuje za tačno dva meseca.

Sjajno sam. Taj koncert u "Top Hilu" jeste bio uvertira za ono što sledi. Jako sam srećna što sam imala priliku da pored velikih zvezda nastupam tamo. Nadala sam se da ću ga napuniti. Presrećna sam što je tako. Presrećna sam što je album prihvaćen. Ja sam uvek verovala u sebe. Čovek koji ne veruje u sebe i koji nema velike snove, ne može da uspe. Ja sam publiku navikla na albume, od samog početka sam radila albuma. Sve velike zvezde imaju albume, rade na njima studiozno - rekla je Maja.

Foto: TvPink Printscreen

Beogradski koncert je moja velika želja. Beograd je centar zbivanja, i to je san svakog pevača. Velika je privilegija i sreća. 2. novembra zakazan je koncert u "Štark areni". Već imamo projekat, par meseci radimo na tome. To će biti koncert nalik svetskim koncertima, moja publika je navikla na moju energiju i na taj odnos koji imamo, a sada će imati priliku da me vide u nekom potpuno novom svetlu i sigurna sam da će taj koncert da im ostane u lepom sećanju. Spremamo kasting za igrače, potrudićemo se da izaberemo najbolje - navela je pevačica.

Ona je ostala misteriozna po pitanju njenih kolega koje će gostovati na koncertu, pa nije želela da otkriva ni da li će na binu uz nju stati i poznati dvojac, sa kojim već dugo sarađuje, Buba Koreli i Džala Brat.

Reći ću da većina mojih kolega ne otkriva goste, pa neću ni ja otkriti. Svakako će ljudi nagađati i već pretpostavljaju, a gostiju će definitivno biti - ostala je misteriozna Berovićeva.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: OVO JE NAPAD NA MENE, JA SAM TAJ AUTO KUPILA: Dušica Jakovljević otvoreno o drami koju je preživela! (FOTO)

Ipak, iako nije otkrila goste, ona je naglasila da će sa njom na bini biti dosta igrača, za koje će čak organizovati i kasting, ali je naglasila da ne očekuje finansijsku dobit od spektakla koji priprema 2. novembra.

Ovo je nešto što ja radim iz srca, moja publika koja me prati već 12 godina to zaslužuje. Nećemo staviti neke abnormalne cene karata, ja tu neću zaraditi, ali neka to bude poklon mojoj publici - rekla je Maja.

R. L.

#Maja Berović

#Premijera-Vikend specijal

'