AKTUELNO

U emisiji ga prozivala!

Potpuno nova rubrika u trećoj sezoni najgledanije emisije o poznatima "Premijera - Vikend specijal", ponovo je spojila bivše supružnike, Kristinu Kiju Kockar i Slobodana Radanovića.

Foto: TvPink Printscreen

Oni su bili kapiteni različitih timova, a poenta igre bila je da prvi dovedu svog kandidata do šoping centra "Big fešn", a onaj koji to učini dobija besplatnu kupovinu u vrednosti od 20.000 dinara.

Sloba je prvi našao svog kandidata, postavio mu pitanje "Znaš čiji je ovo spomenik na Trgu republike". Pošto je takmičar tačno odgovorio, da je u pitanju spomenik Knezu Mihailu, krenuli su u trku s vremenom.

Foto: TvPink Printscreen

Ubrzo je kandidatkinju našla i Kija, a devojka je takođe tačno odgovorila na postavljeno identično pitanje.

Foto: TvPink Printscreen

I Radanović i Kockareva krenuli su sa svojim kandidatima taksijem ka šoping centru, a tenzija i napetost je rasla jer su bivši supružnici imali žarku želju da pobede jedno drugo.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: LJUBAV KOJU PREMA TEBI OSEĆAM ONI NIKAD NEĆE OSETITI! Veza Matore i Sanje nikad jača, njihove izlive emocija komentarišu svi! (FOTO)

S obzirom na to da mi je bivši muž u suparničkom timu, mi moramo da pobedimo. Ne znam gde je on, nisam mu još ubacila ono u telefon da ga pratim, ali sredićemo. Kad nemaš bivšeg muža koji je nenormalan, kul je - ćaskala je Kockareva sa svojom takmičarkom dok su putovale taksijem.

Do šoping centra prva je stigla upravo Kristina, a onda su devojke krenule da traže veliki vaučer koji je bio dobro sakriven. Šta se desilo u šoping centru, saznaćete već sledeće nedelje u vašoj omiljenoj emisiji o poznatima, "Premijera - Vikend specijalu" što nikako ne smete propustiti!

R. L.

#Kristina Kockar

#Premijera-Vikend specijal

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'