AKTUELNO

U 14 časova gledaoce TV Pink obradovaće novo izdanje emisije "Premijera - Vikend specijal".

I ove nedelje Ognjen Nestorović i Tijana Prica će u studiju 3 Televizije Pink ugostiti zanimljive i aktuelne goste koji će govoriti o aktuelnim temama, ali i otkriti do sada nepoznate detalje iz svojih života!

Foto: Printscreen

Tačno u 14 sati počinje novo izdanje emisije "Premijera - Vikend specijal", TV formata koji je u rekordnom roku osvojio domaću publiku - ove subote uživo na Pinku Dara Bubamara će prvi put nakon operacije slepog creva progovoriti o zdravstvenim problemima koji su je zadesili, "Pinkovim zvezdama", emotivnom statusu, ali i poslovnim uspesima.

Foto: Printscreen

Kao što je milionski auditorijum TV Pink navikao, novinarke Katarina Nikolić i Marina Maksimović obradovaće goste "Premijera - Vikend specijala" na do sada neviđene načine, a premijerna ekipa je, osim aktuelnih tema, sumirala i uspehe domaćih javnih ličnosti tokom 2016. godine, koja je na izmaku.

Foto: Printscreen

Ne propustite novo izdanje jedne od najpopularnijih emisija na domaćim TV stanicama - "Premijera - Vikend specijal" je na programu danas u 14 časova, a šta vas sve očekuje uživo na Pink televiziji pogledajte u nastavku:

Autor: D. Tanasijević

#Dara Bubamara

#Ognjen Nestorović

#Premijera

#Televizija Pink

#Tijana Prica

#emisija

'