AKTUELNO

Potpuno je pripremljen.

Kamera najgledanije emisije o poznatima "Premijere", posetila je buduće učesnike "Zadruge 2" dok su se pakovali za ulazak u najzahtevniji rijaliti na ovim prostorima. Upravo ovaj prilog pušten je u večerašnjoj emisiji "Zadruga - Narod pita" u kojoj je voditelj Ognjen Nestorović ugostio pevačicu i bivšu zadrugarku, Teodoru Džehverović.

Premijerna kamera se prvo ušunjala u stan Mirka Gavrića, koji se marljivo pakovao i pripremao sve što će mu biti neophodno u imozantnom imaginarijumu.

Foto: TvPink Printscreen

Došlo je vreme da pakujem svoje pinkle, put pod noge pa za Šimanovce. Moje oružje, moj polni organ, odnosno moj mozak nosim uvek sa sobom. A pošto znam da postoje i oni kojima se zbog godina više ne dižu tu je i pomoć prijatelja, to ću im poklanjati zdušno. Tu su naravno i kondomi, više vrsta i komada, malo će biti povoljniji - rekao je Gavrić dok je pokazivao stvari u svom koferu, među kojima su bili prezervativi i tablete za potenciju.

Mlada kreatorka odeće za pse, Dorotea Jovanović obavila je poslednji šoping pred ulazak u "Zadrugu 2", a premijernoj ekipi je otkrila šta joj najteže pada.

Foto: TvPink Printscreen

Priprema kao priprema je laka, ali rastajanje od ljudi koje voliš je mnogo teško - rekla je Dorotea.

Pred kamerama pomenute emisije pakovao se i Bora Santana, koji je poneo i svoju harmoniku, a nema sumnje da će njom zabavljati svoje buduće cimere.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: PREŠLO SVE GRANICE! Obožavatelj Teodore i Anđela otišao predaleko zbog njihove ljubavi (VIDEO)

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Bora Santana

#Mirko Gavrić

#Premijera

#Rijaliti Zadruga

'