AKTUELNO

Takmičarka je došla nikad srećnija.

Prva grupa takmičara stigla je juče u karantin, a druga sa velikim iščekivanjem polako pristiže kako bi se pripremili za sutrašnji spektakl, a to je početak nove Zadruge 2! Televizija Pink će im omogućiti da se usele u impoznatnu kneževinu koja je oduševila svet, a dan pre toga boraviće u krantinu.

Među prvima je stigla i bivša zadrugarka Mina Vrbaški, koja je u prethodnoj sezoni izazvala veliku pažnju javnosti kada je pred kamerama i milionskim auditorijumom započela strastvenu vezu sa Nemanjom Đerićem Đeksonom. Ona je nakon raskida sa njim u najgledaijem rijaltiju bila u prisnom odnosu i sa manekenom Tomislavom Panićem.

Foto: Pink.rs

Mina je spremna stigla u karantin, a kako je ostavila veliki trag budući da je u "Zadruzi" ostvarila dve veze koje su bile i više nego turbulentne, nema sumnje da će i ovoga puta napraviti pravi pravi haos.

Ona je došla u pratnji svog novog dečka Igora Terzića, koji će joj očigledno biti najveća podrška.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Kako je poznato da će i njen bivši dečko Toma biti jedan od učesnika i sa njom deliti ovo velelepno imanje, preostaje da saznamo da li će se njihova ljubav obnoviti ili će do kraja ostati samo prijatelji.

S.K/ K.R.

#Mina Vrbaški

'