AKTUELNO

Nisu očekivali kamere.

Ekipa emisije "Premijera" koja se na programu RTV Pink emituje svakog radnog dana nakon jutarnjeg programa "Novo jutro", posetila je učesnike rijaliti programa "Zadruga 2" koji se trenutno nalaze u karantinu.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Neki zadrugari otkrili su premijernoj ekipi da su spremni za nove ljubavi u Beloj kući, pa čak i za intimne odnose pred kamerama, dok su drugi ekipu emisije "Premijera" dočekali u malo slobodnijem izdanju.

Foto: RTV Pink

Marko Petrušević nije očekivao da će mu u sobu upasti novinari sa kamerama, zbog čega je u prvi mah, bio bez gornjeg dela odeće na sebi, a slična situacija zatečena je i kod Vladimira Tomovića koji je odmah komentarisao buduće cimerke.

Foto: RTV Pink

Ima možda dve, tri da valjaju, mada su ovi muškarci katastrofa, pa će se naći neka. Ove devojke imaju po pet, šest kila šminke na sebi - rekao je Tomović.

Foto: RTV Pink

Bojan Gaćeša otkrio je da je već bacio oko na Lunu Đogani, koju smo gledali u prvoj sezoni "Zadruge", a koja će ponovo ući na imanje u Šimanovcima već sutra veče od 21 sat.

Foto: RTV Pink

Luna! - kratko je rekao Gaćeša kada su ga novinari pitali ko mu se sviđa, a onda je komentarisao i stvari koje je spakovao za Zadrugu: "Gaćeša je poneo puno gaća"!

Kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilogu koji je dostupan ispod u nastavku ovog teksta.

Autor: S. Kuvekalović

#Rijaliti Zadruga

'