AKTUELNO

Smatra da će njihova ljubav opstati uprkos razdvojenosti.

Ulazak u hiperrijalijti ''Zadruga 2'' ne bi bio to kada članovi porodice i prijatelji ne bi ispratili svoje najmiliije poželevšii im sreću i uputivši im nekoliko saveta kako da se ponašaju i na šta da obrate pažnju.

Foto: TvPink Printscreen

Pred sam ulazak na imanje, Minina podrška je bila njena majka Ivana, mali brat koji je jednom prilikom ušao u prošlu sezonu ''Zadruge'' kako bi je posetio, ali  i dečko Igor Terzić koji je siguran da Mina neće praviti greške koje bi mogle da ih koštaju veze koju će odžavati tokom njenog boravka u impozantnoj ''Zadruzi 2''.

Da bude ono što jeste i da ne pravi greške iz prošle sezone. Nadam se da neće doći do grešaka. Verujem u nju 100%. Ne znam ko ulazi i šta se dešava, ali nemam konkurenciju tamo - rekao je Igor.

Foto: Pink.rs

Kao podršku nekoliko reči je uputila i majka Mine Vrbaški, Ivana, koja joj je poželela sreću i dala nekoliko saveta, ali i da ne vidi budućnost između Tome Panića i nje.

Samo da bude dobra, da čuva sebe i da ne pravi gluposti i sačuva Igora. Ne verujem da će bilo čega biti između Tome i nje. To je završena priča - kratko je izjavila Ivana.

Šta je sve Igor Terzić rekao o Mininom ulasku poslušajte u videu ispod teksta.

Pročitajte više: BRENDON REŠIO DA SVIMA ZAGORČA ŽIVOT: Dosadni ljudi koji sebe nazivaju rijaliti igračima su NEBITNI!

I.R. - D. T.

#Igor Terzić

#Mina Vrbaški

'