AKTUELNO

Izazvao je oduševljenje svih!

Na televiziji Pink sinoć je počelo emitovanje druge sezone "Zadruge", rijalitija koji je već počeo da obara sve rekorde. Jedna od mnogobrojnih stvari koja je oduševila gledaoce i one koji su se našli u veličanstvenom Imaginarijumu bio je "leteći čovek" koji je odelom na mlazni pogon uleteo u impresivni grad i doneo prvo pismo Ognjenu Amidžiću.

Foto: TV Pink Printscreen

U pitanju je Angelo Grubišić, Britanac našeg porekla koji ne krije da mu je oduvek bio san da leti:

Ono što želim od života je da letim, oduševljava me mit o Ikaru i to kako je za njega letenje bilo jednostavno. Bio bih najsrećniji kada bismo mogli da letimo bez ičega - iskren je on.

Angelo je oduševljen celim konceptom Zadruge jer smatra da je u pitanju prava psihološka igra sa interesantnim učesnicima i priznao da ovakvo nešto još nije video:

Ovo je stvarno neverovatan projekat! Nikad nisam video ovoliki prostor u nekom rijalitiju, a ono što se u njemu nalazi je fascinantno. Sve one građevine na jednom mestu, pravi mali grad u kome bi svako poželeo da živi - rekao je on.

Foto: RTV Pink

Njegov zadatak biće da obuči bezbednosnu službu Pinka kako da koristi mlazno odelo, čemu se raduje:

To je sjajan spoj uma i mašine, nije teško upravljati ovim odelom. Koristimo motore od 1050 konjskih snaga i sve je na nama. Potreban je balans, ne možete osposobiti robote za to. Smatram ovo jednom od najneverovatnijih formi ljudskog letenja - zaključio je Angelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je izgledao njegov ulazak u veličanstveni Imaginarijum pogledajte u nastavku.

Autor: Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

'