AKTUELNO

Tenzija između njih dve raste.

Luna Đogani i Aleksandra Subotić su se žestoko posvađale tokom sastanka na kome su zadrugari pričali ko se od njih najlošije snašao. Naime, modna blogerka je prozvala Subotićevu da je neprijateljski nastrojena prema njoj.

Aleksandra nikako nije dala na sebe, a ovaj trenutak je iskoristila i pokazala koliko ona oštra može da bude.

Foto: TvPink Printscreen

Ja priznajem da nisam moralna, ali ja tebe nisam komentarisala. Ti mene ne zanimaš, nikada te nisam komentarisala - govorila je povišenim tonom Luna.
Nisam te komentarisala, ni lepo ni ružno, nego samo ono što si radila u rijalitiju - odbrusila je Aleksandra Luni, a David je podržao njenu priču.

Foto: TvPink Printscreen

Luna je želela da opravda sebe i prekori Aleksandru što joj nije dala priliku da je upozna, a njihova rasprava je otišla u nedogled.

Ona mene jednostavno ne miriše. Ja njoj nisam ukrala muža, nego nekoj drugoj. Ti imaš protiv mene nešto, ne znam šta sam ti uradila - rekla je blogerka.
Jadna mučenica, došla ovde da se pere. Za tebe sam moralna ikona. Mogu da prokomentarišem koga hoću, nisi mi bitna - nije prestajala da provocira Subotićeva.

Adam Đogani, Lunin brat od strica, pokušavao je da smiri blogerku i skrene joj misli kako ne bi ulazila u raspravu, ali mu to nije pošlo za rukom. Luna se ozbiljno naoštrila i nije odustajala.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: OVO NIJE BATICA KOG JA POZNAJEM: Miljana pogodila Brendona pravo u ŽIVAC, on se NAJSTRAŠNIJE UVREDIO, pa joj poručio OVO! (VIDEO)

Kako su siktale jedna na drugu i šta su rekle u svoju odbranu pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Aleksandra Subotić

#Luna Đogani

#Zadruga 2

'