AKTUELNO

Ugovor sa rumunskim klubom potpisao je na dve godine, a ovaj period želi da provede sa porodicom, koja će ostati u Beogradu.

Posle dve godine pauze, proslavljeni srspki vaterpolista Nikola Rađen se u februaru zvanično vraća u bazen.

On će zaigrati za rumunski klub "Oradea", ali ga na tom putu porodica neće pratiti.

Foto: Pink.rs

Dok je igrao za grčki klub "Olimpijakos", zajedno sa suprugom Anom Kokić i ćerkama Ninom i Teom preselio se u Atinu.

Međutim, Rađen u Rumuniju odlazi sam.

Ana i ja smo razgovarali i dogovorili se da je najbolje da ona ostane sa ćerkama u Beogradu, a da ja otputujem. Nina i Tea imaju obaveze u školi i nismo želeli da ih odvajamo od drugara. One će svakako dolaziti kod mene - rekao je Nikola za "Blic".

Foto: Printscreen Youtube

Vaterpolista ne krije koliko mu je teško što će biti odvojen od porodice.

Svakako je teško jer smo u poslednje dve godine bili nerazdvojni. Ja sam stalno bio s Ninom i Teom i trudio se da što kvalitetnije provodimo vreme zajedno. Međutim, sada moramo da se razdvojimo zbog mog posla, ali moram priznati da njih dve to potpuno razumeju. Znaju da tata igra vaterpolo i da ćemo biti razdvojeni - ispričao je Rađen.

Uprkos svemu, Nikola ne može da dočeka da se vrati u bazen.

Foto: YouTube screenshot

Ugovor sa rumunskim klubom potpisao je na dve godine, a sledeće godine ga očekuje i kamp vodenih sportova, koji organizuje u Vrnjačkoj Banji.

Kako želi da sa porodicom provede što više vremena, za novogodišnje praznike će porodica Kokić-Rađen otputovati na Zlatibor, gde Ana ima nastup.

Dogovorili smo se da bi najlepše bilo da svi zajedno uđemo u 2017. godinu, tako da ćemo Nina, Tea, Ana i ja provesti nekoliko dana na Zlatiboru, gde ćemo uživati. Ana svakako ima zakazan nastup tamo, tako da ćemo spojiti lepo i korisno - završio je Nikola.

Autor: M. Đurović

#Ana Kokić

#Nikola Rađen

#pevačica

#vaterpolo

'