AKTUELNO

Novi sukobi dešavaju se iz minuta u minut!

U toku je emisija "Pitanje novinara" i zadrugari rijalitija koji preti da obori sve rekorde gledanosti "Zadruga 2 odgovaraće na pitanja koja postavljaju novinari i otkriti svoje najveće tajne, kao i pojasniti međusobne sukobe.

Novinaraka Jovana Kos postavila je Dariji Stević pitanje žašto je doslo do konflikta sa Natašom Moskvom i Remonom Beganović na šta je Darija odgovorila da je svađa nastala oko prstena koji ona poseduje .

Foto: Zadruga - RTV Pink

Što se Nataše tiče, nas dve smo u super odnosima. Pitala me je gde je pristen koji mi je Toma poklonio, ali ja imam drugi prsten koji mi je dečko poklonio pred ulazak u rijaliti. Ja sam joj drsko odgovrila i tu je nastaio konflikt. Remona je upala stvarno ne znam žasto  - rekla je Darija.
Tražila sam joj zvake, a ona mi je rekla da se zove Darija. U kući mi je prosula jako glupu priču u vezi prstena i vidi se da je folirant - odgovorila je Remona Beganović.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zatim je novinarka upitala Dariju zašto je zadrugara Tomislava Tomu Panić, za koga se pričalo da je u ljubavnoj romasi sa napomenutom devojkom, optužila da je biseksualne opredeljenosti.

On i ja samo imali samo prijateljski odnos i to je to - rekla je Darija.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Dok je Darija pokušavala da objasni odnos nje i Tome,  izveđu Nemanje Tošić i Nataše Moskave izbile su varnice, koje su se završile žestokom svađom.

Ti si nevaspitana osoba jedna. Molim te ne traži kadrić i sedi - rekla je Nataša Nemanji.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Otkači se od devojke i batali - rekla je Darija Nemanji.
Ti si prostitutka i dama lakog morala. Divokoza jedna. Popušiš ku*ac - rekao je Nemanja Nataši.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako je sve izgledalo pogredajte u sledećem video-prilogu..

K. K.

#Darija Stević

#Rijaliti Zadruga

'