AKTUELNO

Sestra joj preminula od teške bolesti i to dok je bila trudna.

Darija Stević i Stefan Ašanin prvi su nominovani zadrugari za izbacivanje u drugoj sezoni rijaliija "Zadruge" Njih dvoje su izdvojeni od ostalih zadrugara i jedino mogu da komuniciraju sa vođom i međusobno. Oni su jutros rano ustali i uz kafu pričali na razne teme.

Foto: RTV Pink

U jednom trenutku Darija se dotakla i svoje sestre koja je preminula od teške bolesti i to dok je bila u drugom stanju, a Stevićeva je otvorila dušu i ispričala kako je prevazišla teške momente u svom životu.

Foto: RTV Pink

Nakon sahrane mesec dana posle spakujem kofere, prst na globus i uvek sam nosila neku knjigu sa sobom, jer to mi je pomoglo da ne skrenem, jer u Požarevcu nema moje sestre. Mi smo umirale jedna za drugu. Ja sam tako putovala, putovala, putovala dok nisam sabrala dva i dva - rekla je Darija i dodala:

Foto: RTV Pink

Imala sam anoreksiju u jednom momentu, organizam mi nije prihvatao hranu. Jedva sam se izvukla i onda su mi se u jednom momentu ugasile emocije. Ništa nisam osećala. Totalno ravna linija. Mene je to uplašilo i ja kupim knjigu. Posle uporedim sve i vidim da je sa mnom sve ok - pričala je Stevićeva.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Darija Stević

'