AKTUELNO

Kao da su jedva čekali ovo.

Ono na šta je posebno skrenuta sva pažnja jeste odnos između Stanije Dobrojević i Vladimira Tomovića koji su od samog početka rijalitija potencirali na prijateljstvu i zajedničkim interesovanjima vezanih za zdrav život.

Iako su već nekoliko puta posećivali Drvo mudrosti i osmesima vešto pokušavali da prikriju simpatije koje gaje jedno prema drugom, Drvce ih je upitalo kakva je situacija među njima.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ovde se sve menja iz sekunde u sekundu. Ja sam spavala i u međuvremenu se nešto desilo. Šta se desilo? - pitala je Stanija.
Ovaj grad je napravljen za 4 meseca, a zamisli šta sve može da se desi dok ona spava, još dve zgrade su nikle. Razgovarali smo, sutra će klip da nikne. Šalim se, sa Ognjenom sam pričao. Samo da znaš, na treće mesto si me stavila, a trebala si na prvo - zadirkivao ju je Vladimir.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja? - pitala je začuđeno Stanija.
Normalno da smo drugovi, ne može ni jedna da me smuva za 3 dana, a kamoli za tri meseca - provocirao ju je Tomović.

Drvo je čulo i videlo kako se ovo dvoje zadrugara ophode jedno prema drugom, a onda im je zadao jedan zadatak koji je Tomoviću teško pao, ali su ga oboje sa velikim zadovoljstvom prihvatili.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Od ovog trenutka do narednih 48h imate vremena za upoznavanje, potrudite se da saznate što više stvari. Nakon toga, dobićete test od 10 pitanja vaših iz života. Da bi prošli zadatak, tačno morate odgovoriti na 9. Zato se potrudite da se što bolje upoznate, ali imate samo 48h. Nagrada je mnogo vredna.

Mi od ovog trena ne možemo da spavamo i moramo da pričamo sve vreme - rekao je Tomović.

Detaljno o ovome pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Stanija Dobrojević

#Vladimir Tomović

'