AKTUELNO

Ljubomorne su što ne provodi vreme sa njima.

Nakon rasprave Mirka Gavrića sa Snežanom Ilić, on je odlučio da ostane i prokomentariše situaciju sa Suzanom Perović i Nadeždom Biljić. Njih dve nisu imale lepe reči za njega. Naime, zadrugarke su uvidele promenu u ponašanju njihovog prijatelja, pa su iskoristile situaciju da mu daju to do znanja.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nadežda je svoje izlaganje započela tako što je Mirku rekla da je Marija Kulić rekla da je on gej.

Sinoć na pitanjima novinara...gospođa ti je rekla da si p*der. Rekla je ti jesi to - kazala je Nadežda misleći na Mariju Kulić.
Ne rekla je ja mislim. Niko od njih nije rekao da ja ti jesam. Šta je poenta tog tvog pitanja - pitao je Mirko nakon čega je Nadežda pitanja Gavrića zašto i dalje sedi sa njima i ispija kafe.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Mi više ne pijemo kafu sa tobom, ne pijemo kafu sa tobom. Njima je cilj da nas posvađaju. Non stop je sa tobom da bi mene nervirala. Ti imaš pravo da se družiš sa kim hoćeš. Ti si konstantno sa njima, sa nama ne provodiš vreme i ne pričaš, one to hoće. Ja se tresem zbog toga - vikala je Nadežda nakon čega je Mirko nastavio pitanjem da li ih uvredio nečim:
Jesi, odvajanjem, nama duša plače. Do tada smo nas troje, četvoro komunicirali i zezali se super. Mi više nemamo super komunikacija. Od te večeri, ti se potpuno okrenuo. Imaš pravo kao svako da menjaš sa kim ćeš. Ali ja sam se doživela tebe kao mog. Ali više nisi, ja te tako sad ne doživljavam. U tebi sam ja videla grč i strah od nečega, neću ni da ulazim u to više i počinješ da se menjaš. Nas tri ostajemo po strani, a ti ideš da se družiš sa njima, ali to nije druženje već trčanje za njima - iskreno su rekle Suzana i Nadežda usleg čijih reči je Mirko ostao nedorečen

Pročitajte više: LUNA SHVATILA SVOJU GREŠKU: Deanu sam rekla da se skloni jer je ZAUZET! (VIDEO)

Pogledajte kako je tekao razgovor između njih u video-klipu ispod.

I. Radulović

#Mirko Gavrić

#Nadežda Biljić

#Suzana Perović

'