AKTUELNO

Pokazala da nema dlake na jeziku.

Dorotei Jovanović nimalo nije bilo svejedno kada je čula priče o svojoj navodnoj ljubomori koju oseća prema zadrugaru Adamu Đoganiju. Iako se njihovo prijateljstvo rodilo odmah nakon ulaska u Zadrugu, takmičarka ne može da prihvati glasine koje joj smetaju, pa je tako odlučila da odmah razreši situaciju i pozvala Marijanu Zonjić na razgovor.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Što se tiče tvoje konstatacije, Adam ima puno pravo da priča i sa tobom i svakom ženom koja se ovde nalazi. To je čist bezobrazluk sa tvoje strane. Ja njega zovem, kao što on zove mene. Veruj mi, nisam zaljubljena u njega i nismo u vezi. Ja imam nekog napolju sa kojim se rodila emocija i imam dogovor sa njim da će to jednom prerasti u nešto. Tu osobu jako poštujem. Pre nego što sam ušla, rekla sam: Idem unutra, biće zezanja. Mnogo volim tu osobu i kao čoveka i kao prijatelja. Ovo je prvi znak da nema ljubomore - objasnila je Dorotea.
Kad smo bili na ostrvu, mi smo sedeli, ja sam ga zagrlila jer mi je bilo hladno. Ti si onda odmah prišla - pravdala se Marijana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja ne razumem da li ti iz svoje podsvesti ubacuješ sebi u mozak da ja gajim neku vrstu ljubomore. Jedini razlog što se družim sa njim je zato što je Adam jako dobar dečko i nije iskvaren - rekla je Dorotea.
Meni se ovde ništa nije rešilo, nisam želeo da ovo ovako ispadne. Zaleteo sam se u sve to i to je to. Ja sam kriv. Sve mi je bilo kontradiktorno - rekao je Adam.

Kako je ovaj razgovor priveo kraju pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Adam Đogani

#Dorotea Jovanović

#Marijana Zonjić

'