AKTUELNO

Da li će neki džentlmen uspeti da osvoji njeno srce?

Jedna od najatraktivnijih aktuelnih učesnica rijalitija koji će srušiti sve rekorde gledanosti, "Zadruge 2", Stanija Dobrojević, zapala je za oko mnogim muškarcima u Beloj kući.

Ali nisu samo zadrugari ti kojima je zanosna crnka skrenula pažnju. Majka Sava Perovića, Suzana Perović Blondi, želi po svaku cenu Staniju za svoju snajku.

Foto: Instagram

Ona je ovu informaciju javno podelila sa svijom pratiocima na Instagramu i šokirala sve. Na fotografiji se vidi kako Stanija i Savo igraju na žurki, a ovo je za Perovićku bio dovoljan povod da pomisli da bi Dobrojevićeva bila odlična snajka.

Želim Staniju u mojoj kući kao snajku. To je moja najveća želja. Iskreno. Godine nisu važne. Dobrodošla - napisala je Blondi uz fotografiju.

Foto: Instagram

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNO NA POČETKU 11. SEZONE EMISIJE AMIDŽI ŠOU: Kija Kockar progovorila o ulasku u najgledaniji rijaliti ZADRUGA 2!

Da li će Savo zaista uspeti da osvoji Stanijino srce ili će starletu šarmirati neki drugi zadrugar, s obzirom na to da se već nekoliko njih lome oko atraktivne crnke, videćemo vrlo brzo.

R. L.

#Rijaliti Zadruga

#Savo Perović

#Stanija Dobrojević

'