AKTUELNO

Da li će se to desiti?

Buduća zadrugarka, Nada Macura, otkrila je javnosti da komunicira sa, ni manje ni više, nego prvom damom Amerike, Melanijom Tramp!

Foto: Tanjug

- Oduševljena sam što smo Melanija i ja stupile u komunikaciju. Prvo me kontaktirao njen pres tim na Tviteru, a onda sam na mejlu videla pisamce, koje me je veoma iznenadilo kad sam otvorila. Melanija mi se lično obratila i pitala me je odakle sam i šta je moje zanimanje. Mi se već neko vreme međusobno pratimo na društvenim mrežama. Mene oduševljava njen modni stil i to što je uvek odevena shodno prilici. Sviđa mi se kako izgleda, kako se oblači i šminka, ali i kako se ponaša. Bavi se humanitarnim radom i vrlo je aktivna i nije u senci poznatog muža - kaže najpoznatija doktorka u Srbiji.

Foto: Printscreen

Nada nije krila svoje oduševljenje Melanijom, pa je čak rekla da bi volela i da je ugosti:

Sigurna sam da ćemo nastaviti komunikaciju Melanija i ja, a nameravam da joj predložim da se vidimo kada budu u ovom delu sveta Donald i ona. Ponudiću se da budem njen domaćin - rekla je Nada.

Foto: Tanjug

Da li će se ovo zaista desiti ostaje nam da vidimo, s obzirom na to da bi Nada uskoro trebalo da uđe u impresivni Imaginarijum, "Zadrugu 2".

Autor: Pink.rs

#Melanija Tramp

#Nada Macura

'