AKTUELNO

Želi da se ta piča završi.

Prva sezona najgledanijeg rijalitija u regionu, "Zadruge", odavno je završena, a druga sezona već je počela da diže veliku prašinu javnosti. Međutim, publika i sada pokazuje ogromno interesovanje za zvezde "Zadruge 1", pa mediji prate svaki njihov korak.

Ovoga puta javnost je protresla informacija da je četvroplasirani zadrugar i Pinkova zvezda Slobodan Radanović bio u policijskoj stanici i to zbog toga što je njegova bivša devojka, Luna Đogani, fizički nasrnula na njega u prvoj sezoni ovog šou programa.

Podsetimo, pre nego što je ušla u "Zadrugu 2" Đoganijeva je takođe bila pozvana na razgovor u policiju, jer ju je jedan gledalac tužio zbog napada na Slobu, ali drama se ovde nije završila.

Tim povodom, kontaktirali smo Radanovića, koji je bio zgrožen zbog cele situacije.

U 9 sam došao u policijsku stanicu u Pećincima i zadržao se 10-15 minuta. Zvali su me. U svojstvu svedoka, a ne optuženog - rekao nam je Sloba kroz smeh.

On je istakao da ne želi da nastavlja ovu priču i da bi voleo da se njegovom današnjom posetom policiji cela priča oko njega i Lune završi.

Neki gledalac iz Grocke je prijavio Lunu da me je fizicki napala u rijalitiju. Ja sam sam otišao i dao izjavu da se, što se mene tiče, ništa nije dogodilo. Želim da se to tu završi i ne želim da nastavljam tu priču - istakao je pevač.

PROČITAJTE JOŠ: KRISTIJAN I JA SMO BILI SUPER KOMBINACIJA! Stanija se nostalgično prisetila svog bivšeg cimera, a Radin komentar će vas ŠOKIRATI! (VIDEO)

Da li će ovim biti stavljena tačka na zamršenu situaciju između Slobe i Lune i hoće li prijava protiv Đoganijeve biti povučena ostaje da saznamo.

R. L.

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

'