AKTUELNO

Šta će mu Mina reći na ovo?

Mina Vrbaški u Imaginarijum u Šimanovcima ušla je kao zauzeta devojka, a danima se ulaska u "Zadrugu 2" isticala je da uživa u velikoj ljubavi sa svojim dečkom Igorom Terzićem.

Foto: Printscreen Instagram

Međutim, nakon što je postala stanarka druge sezone najgledanijeg rijaliti programa ikada na ovim prostorima, Mina je zaboravila na svog dečka napolju i prepustila se strastima sa svojim novim cimerom Jovicom Putnikovićem.

Foto: TvPink Printscreen

Njen dečko Igor Terzić oglasio se za portal Pink.rs pre nekoliko dana izjavom da je nakon ove situacije sa Jovicom, priča između njega i Mine završena i da je njihovoj ljubavi došao kraj.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Foto: RTV Pink

Terzić je danas objavio fotografiju sa drugom devojkom, nakon čega su odmah počele teorije da je ona njegova nova ljubav, a Igor se oglasio za najbrži portal u Srbiji i otkrio ko je zapravo devojka sa slike.

Foto: Printscreen Instagram

PROČITAJTE: UPOREDILI JE SA KIM KARDAŠIJAN: Anastasija Ražnatović najnovijom objavom ZAPALILA Instagram! (FOTO)

Vrlo je neukusno da me spajaju sa osobama sa kojima sam u rodbinskim odnosima. Ja želim saradnju sa novinarima i uvek ću izaći u susret kada je istina u pitanju. Montirane devojke i insinuacije na moj ljubavni život neću da prezentujem. Ako budem imao nešto novo na tom polju rado ću vam reći - rekao je Igor za Pink.rs

Autor: S. Kuvekalović

#Igor Terzić

#Mina Vrbaški

'