AKTUELNO

Požalio se cimerima.

Nadežda Biljić često je isticala pre ulaska u rijaliti program "Zadruga 2" da joj je Mirko Gavrić najbolji prijatelj, a poznato je i da je on radio njenu sada već hit pesmu "Budale" u kojoj je opevala svoj boravak u "Zadruzi 1".

Foto: RTV Pink

Međutim, izgleda da su odnosi između njih zahladneli, a to nagoveštava i situacija koja se odigrala danas u spavaćoj sobi kada se Mirko Gavrić žalio svojim cimerima upravo na ponašanje Nadežde Biljić.

Foto: RTV Pink

Ona nije ljuta, ona je bezobrazna. Krajnje bezobrazna. Žena ima ozbiljnu terapiju, znači ozbiljnu terapiju. Ima ešerihiju koli i to baš ima i dobila antibiotike i ona jedan dan pije lekove, drugi ne pije. To sve ne važi. Ljudi joj daju, ona donese i ne popije lek, a njima dvema priča kako pije. I malopre krenemo lepo o tome da pričamo da mora da pije terapiju i na sve to ona pije jedan dan, pa drugi ne pije... I šta se dešava i iz najbolje namere krenem da joj pričam, ona počela da skače tu. Baca lekove po sobi - govorio je Gavrić.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je izgledala ova situacija pod krovom Bele kuće.

Autor: S. K.

#Mirko Gavrić

#Nadežda Biljić

'