AKTUELNO

Đoganijevoj se menjalo mišljenje o suparnici iz 'Zadruge'.

Luna Đogani se danas uključila u razgovore Stanije Dobrojević i Vladimira Tomovića, koji su oni vodili pored bazena, a tom prilikom blogerka se dotakla svoje ljubavne priče iz prve sezone "Zadruge", kada je mesecima živela sa tada svojim oženjenim dečkom Slobodanom Radanovićem i njegovom sada već bivšom suprugom Kristinom Kockar.

Foto: RTV Pink

Foto: TV Pink Printscreen

Vladimiru nije bilo jasno zašto Luna ponovo priča o tome, dok je Đoganijeva govorila da želi sve do detalja da ispriča Staniji, a sve je krenulo kada je Luna počela da priča o svom licu i bubuljicama za koje smatra da su se pojavile zbog stresa koji je imala u poslednjoj vezi.

Foto: RTV Pink

Prošla sam bukvalno kroz pakao. Bukvalno sam došla do toga da nisam mogla da spavam, da jedem, da spavam sama. Samo sam htela da ćutim i da plačem, još se posle Zadruge to nije završilo. I ja sam bukvalno peti dan nakon rijaltiija odlučila da odem kod psihijatra - započela je Luna.

Foto: RTV Pink

Blogerka je istakla da je našla odličnog psihijatra koji joj je pomogao najviše, kao i da je često imala potrebu za Slobom Radanovićem. U nastavku je Luna ispričala i kako se odvijao njen odnos sa pevačem u "Zadruzi" nakon što je ušla njegova nekadašnja žena Kristina Kockar.

Ja mislim da će na prvu žurku doći Sloba! Večeras je žurka? Doćiće ti Sloba! - govorio je Vladimir.

Foto: RTV Pink

Mnogo me naučila ova Zadruga, naučila me da cenim parče hleba, svaki dinar, porodicu... Na početku su me malo pogađali negativni komentari. Da sam ja ostala sa Slobom, to me ne bi pogađalo. Zavoleli smo se, j*bi ga. Kada je ona ušla, on mi nije dao da se sklonim. Onda je nju pogledao tada i uhvatio me za ruku i rekao: "Kunem ti se u sve, neće nas ništa razdvojiti". Kada je ona ušla on je bio toliko izgubljen. Mnogo sam se zaljubila. Mi smo jedan dan plakali oboje - rekla je Luna.

Foto: RTV Pink

Staniju Dobrojević zatim je zanimalo zašto se Luna Đogani nije udaljila od Slobodana Radanovića kada je Kristina Kija Kockar rekla da i dalje voli svog tadašnjeg supruga.

Tad sam se sklonila. Ona je meni dan pre toga u pabu rekla to. Ja sam sve to započela. Sloba i ja smo bili u najvećoj ljubavi kada sam je ja odvela u pab i govorila je da je on i dalje voli. Osećala sam grižu savesti prema njoj i imala sam potrebu da joj se iskupim. On je uvek bio neprijatan prema njoj zbog mene, meni je bilo krivo zbog toga, videla sam da je to boli. Mi smo do šest sati ujutru pričali u pabu. Ona je mnogo pametna, namazana je svim bojama, ona je mene tu izmanipulisala. Ona je ta koja je htela sa mnom da se druži. Mi smo se družile nas dve, ona je meni stvarno prijala - ispričala je Luna.

Foto: RTV Pink

Luna je zatim rekla Staniji i Vladimiru da joj je Sloba priznao da mu se Kija više ne sviđa, ali da se nikada nisu ljubili pred Kristinom. U jednom trenutku tokom ovog razgovora ukućanima se pridružio i Lunin brat, Adam Đogani.

Tu je bila ludnica. Ma haos! Na kraju je on ispao najveći... Svet se podelio na Kiju i na Lunu. On, ja mislim da on nije sada dobro. On radi sada, ali ja njega poznajem, on je veliki emotivac i znam da je trenutno nesrećan. Sam je i nesrećan je. To što radi to ne znači da je on srećan - rekla je Luna.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Adam Đogani

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

#Stanija Dobrojević

#Vladimir Tomović

'