AKTUELNO

On smatra da je Đoganijeva previše emotivna.

U večerašnjoj emisiji "Zadruga specijal" gost voditeljke Dušice Jakovljević je Slobodan Radanović. S obzirom na to da je prethodnih dana Luna Đogani neprestano plakala zbog toga što joj nedostaje pevač i što je svaki kutak impresivnog imanja rijalitija "Zadruge 2" podseća na njega, Radanović je davao odgovore na sva pitanja koja se tiču ovoga.

Foto: TvPink Printscreen

Voditeljka je Slobu upitala da li smatra da Luna u nekim situacijama nije iskrena i da donekle svesno privlači pažnju svojim ponašanjem i potencira na to kakav je odnos imala sa Slobom.

Pa ne znam stvarno. Ne znam da ti dam odgovor na to pitanje. Mislim da je iskrena u nekim situacijama. Znam da je emotivna i ne verujem da je nešto fejk - rekao je Sloba.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon toga u emisiji je pušten snimak na kome se može videti kako Luna plače zbog pesme "Nema me" koju je često Sloba pevao Đoganijevoj, a onda se osvrnuo na svoj početak veze sa blogerkom.

Ne znam. Pesmu "Nema me" ukinuti podhitno - rekao je Sloba kroz smeh, a onda dodao:
Ja sam taj koji je sve pokrenuo... Ali kažem ljudsko sam biće i to sam učinio, i uvek stao iza svog postupka. Ja razumem kada ljudi osuđuju, jer smo mi svi različiti - dodao je on.

Foto: TvPink Printscreen

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pročitajte još: KRIVO MI JE KAD JE VIDIM DA PLAČE I DA JE TUŽNA: Sloba otkrio da li je razmišljao o nastavku veze sa Lunom, pa priznao da i on i dalje gaji emocije! (VIDEO)

Slobini odgovori na voditeljkino pitanje su bili veoma nesigurni, a kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'