AKTUELNO

Poljubio se sa pevačicom pred očima njegove bivše devojke

Ono što milionski auditorijum sigurno nije znao jeste da su Nevena Arsić i Bojan Gaćeša nekoliko meseci pre ulaska u rijaliti "Zadrugu 2" bili u emotivnoj vezi, a ovo je sve obelodanila Nevenina sestra bliznakinja Miljana Arsić.

Ovu informaciju Nevena nije u prvi mah želela da podeli sa zadrugarima, ali nakon strasnog poljupca koji se dogodio između Olje Bajrami i njenog bivšeg dečka, kada su oni priznali javno da su u vezi, ona je sve priznala.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Bojan i ja jesmo bili u vezi. Kad smo se zabavljali, ja nisam znala da on ima nešto sa Oljom. Ja nisam htela ništa da iznosim i to sam rekla Bojanu, kada sam dobila ponudu za ovaj rijaliti, tada sam mu to i rekla. Nakon toga smo prekinuli i sada smo se videli ovde u rijalitiju. Ja nisam htela da se vezujem u rijalitiju. Druga stvar je što on priča drugačije i definitivno me nije ispoštovao i da on meni kaže da ja ležim preko njega... Ja sam mislila da mi je on prijatelj, ali posle svega što je rekao... sam ga zamolila da ne iznosi ništa. A osim što je ovo izneo, on se ovako ponaša - rekla je Nevena.

Foto: TvPink Printscreen

Pusti ti druge ljude kad ona nije želela da se zna da smo bili zajedno. Ja prvi nisam rekao da smo bili zajedno, rekla je tvoja sestra. Drugari smo, što i jesmo, ja ne blatim. - dobacio je Gaćeša.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: STANIJA OGOVARALA LUNU?! Pevačica obrazložila zašto često priča sa Vladimirom o blogerki! (VIDEO)

Kako je izgledalo Nevenino priznanje, ali i razgovor Bojana i ove bliznakinje pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

#Bojan Gaćeša

#Nevena Arsić

'