AKTUELNO

Nije joj dao da padne psihički.

Luna Đogani je ušla u svađu sa Vladimirom Tomovićem koji je napravio pravu zbrku. Naime, on je istakao da blogerka želeli da uživa u njegovom zagrljaju i time napravio ljubomornom Staniju Dobrojević. Ona ih je okupila u dvorištu kako bi razjasnila situaciju.

Foto: TvPink Printscreen

U tom trenutku se setila bivšeg dečka Slobe Radanovića, pa je čak i zaplakala, a nakon završene svađe Lazar Jeremić je zajedno sa Adamom Đoganijem tešio Lunu i doneo joj toalet papir kojim je brisala suze.

Nemoj da daš na sebe i suze te. Tu si najtanja, zbog toga ja tebe poštujem. Tu moraš sama sebi da pomogneš. Ti ćeš ovako sebe da predstaviš u pogrešnom svetlu. To sigurno nisi ti. Znaš šta si proživela. Ti si bolestan invalid. To retko ko ima, to je nešto najlepše, ali je najgore po tebe samu. To je nešto najlepše što neko može da dobije. Ali ne smeš toliko da daš na sebe. Ja ti se divim, majke mi - pričao je Lazar.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je sve ovo ćutke slušala sa oborenim pogledom i suzama koje su se slivale niz lice. U jednom momentu je došla i Miljana Kulić kako bi razjasnile u kakvom su odnosu njih dve.

Nebitan je Vlada sada, sada mi je bitan odnos između mene i tebe. Rekla si "boli me ku*ac za sve". Tu sam se pronašla. Je l' možeš da kažeš "boli me ku*ac za većinu" - pridikovala joj je Miljana.
Kad tako kaže misli na ljude sa kojima nema super komunikaciju. Ti znaš kakav odnos vas dve imate. Loše se izrazila - branio je Lazar Lunu.

Foto: TvPink Printscreen

Ti znaš da ja tebe nikada nisam uvredila. Ako možeš da mi ovo zameriš, onda te boli ku*ac ma mene - rekla je Đoganijeva, ali joj je ubrzo potom i rekla da se kaje zbog reči koje je izgovorila.

Pročitajte još: OMAKLO IM SE! Brendon ležao na Doroteinim grudima, a onda se videlo VIŠE NEGO ŠTO JE TREBALO! (VIDEO)

Šta se još izdešavalo i o čemu su njih četvoro pričali pogledajte u narednom video-snimku.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21 sat u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Lazar Jeremić Jera

#Luna Đogani

'