AKTUELNO

Ne može da se oporavi.

Tokom prethodne noći Drvo mudrosti je omogućilo Banetu Čolaku video-poziv sa majkom Jasminom, jer je on istakao da mu ona jako nedostaje. Užičanin je bio jako ushićen zbog toga pa je sa njim do govornice pošla i devojka Zerina Hećo.

Ali, tamo ga nisu sačekale lepe vesti. Jasmina je najžešće iskritikovala sina zbog toga što joj se čini da ga Zerina uopšte ne primećuje i da je on njen potrčko. Ove reči su Zerinu rasplakala i ceo dan je zbog toga neraspoložena.

Foto: TvPink Printscreen

Drvo mudrosti je pozvalo Sarajevku u Rajski vrt kako bi saznalo kako se oseća kada je prespavala noć.

Ja nisam osoba koja će da priča kako se oseća. Uglavnom teško mi je palo to što je bilo sinoć i ja to ispoljavam tako što ne komuniciram baš tako sa ljudima. Nedostaje mi ćerka. Sinoć je bilo katastrofa, u najmanju ruku. Ja sam užasno nervozna i neke stvari. Moj gard je takav. Vani izgleda katastrofalno. Nisam toliko ni prihvaćena, ali ne znam da li sam ja kriva za to. Ne znam nekakav mi je start Bože sačuvaj - započela je Zerina, a onda zaplakala.

Foto: TV Pink Printscreen

Nekoliko minuta je Rajskim vrtom odisala tišina. Drvo mudrosti je upitalo Zerinu da objasni milionskom auditorijumu šta ona zapravo oseća prema Banetu i tako dokaže da njegova majka nije bila u pravu, ali i kako se Čolak oseća posle razgovora sa majkom-

Njega toliko nije ni pogodilo. Možda ne pokazuje. Mislim da to neće ostati nezapaženo. Ja ću da se potrudim da u tim situacijama, kada mi je teško, jao ja ne mogu da pričam. Ne mogu ja ženi da objasnim zašto sam ja takva, kamere nas snimaju 24 časa. Ja tako to ispoljim, ne mogu ja da plačem. To je slabost, ne volim da plačem pred ljudima. Ja znam šta osećam prema njemu i to je najvažnije i on to zna. Ja Baneta volim, ali ne znam kako da objasnim, ali mi je teško što je njegova mama rekla to što je rekla. Ja znam kakava su moja osećanja, ali ja ne znam da to ispoljim kod drugih ljudi - pričala je plačljivim glasom Zerina.

Foto: TV Pink Printscreen

Pročitajte još: IZJAVIO JOJ LJUBAV! Lazar priznao Luni SVOJA OSEĆANJA: JA BIH PO CEO DAN BIO SA TOBOM! (VIDEO)

Malo je reći da je Zerina bila neutešna, a šta ju je Drvo mudrosti posavetovalo pogledajte u narednom video

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21 sat u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Bane Čolak

#Zerina Hećo

'