AKTUELNO

Luna nije znala gde se nalazi.

Veliki Šef je još jednom pokazao koliko je dovitljiv pa je došao na ideju da večeras zadrugari izvode skečeve i samim tim pokažu koliko su kreativni, za razliku od sukoba u koje svakog dana sve više ulaze.

Četvrti po redu koji su nastupili ove večeri bili su: Marija Kulić, Nadežda Biljić, Stanija Dobrojević, Marko Petrušević, Doreotea Jovanović i Olja Bajrami.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Oni su došli na ideju da svojim cimerima, ali i milionskom auditorijumu koji prati specijalnu emisiju večeras predstave kako je izgledala sitacija kada se svađaju Kija i Sloba, dok se  Luna kune da je jedina iskrena i da se jedina zaljubila u celoj priči. Situaciju je dodatno ulepšala imitacija Kristijana Golubovića od strane Marka Petrušević i Miljane Kulić koju je najbolje iznela njena majka Marija.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Rekla sam joj da mora da me skine u celini. Narod treba da nasmeješ, jedva sam je ubedila da me imitira. Svi su bili fantastični - rekla je Miljana.
Žao mi je što to nisu vežbali, imali su oni daleko zanimljivijih situacija, pohvalio bih Olju kao Kiju, ali i Mariju kao Kiju, jedino mi Brendon nije bio nešto wow - rekao je Savo Perović.
Pokazali su ono najgore što je Luna uradila u zadruzi, očigledno je to zabeležilo. Ja nisam devojka koja ustaje da priča ja sam bitna, ja sam bitna. Sve je bilo okej, osim te jedne rečenice, mislim da se nikom nije svidelo ovo večeras -  vidno nezadovoljna je rekla Luna.

Zadrugari su imali priliku da ih prokomentarišu, a kako je to izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21 sat u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I. R.

#Nadežda Biljić

#Olja Bajrami

#Stanija Dobrojević

'