AKTUELNO

Neće više da trpi njegovo ponašanje.

Anabela Atijas zapretila je suprugu Andreju Atijasu da će se razvesti od njega ako ne prestane da pije! Očuh Lune Đogani priznao je da je bio pijan kad je u noći između utorka i srede, prema navodima, udario njenu majku pesnicom u glavu, zbog čega su završili u beogradskom MUP-u Rakovica.

I pored Anabelinog ultimatuma, on je iste večeri završio mortus pijan u kafani.

Foto: Bojan Vuković

- Andrej se već godinama ne trezni, a kad popije veoma je agresivan. Bio je mrtav pijan i kad se potukao sa Anabelom, odnosno kad ju je udario u glavu, a ona ga potom izgrebala. Ona mu je nakon što su pušteni iz policije rekla da je kap prelila čašu i da će se razvesti od njega ukoliko odmah ne prestane da pije - otkriva dobro obavešteni izvor i dodaje:

PROČITAJTE JOŠ: PRETILI SU JOJ ZBOG LUNE I KIJE: Rada Radenović otkrila zbog čega se našla na meti njihovih fanova! (FOTO)

Foto: Ivan Vučićević

- Umesto da se posle celog skandala pokrije ušima, Atijas je iste večeri izašao u kafanu i napio se toliko da je zaplitao jezikom i jedva stajao na nogama. Stalno je ponavljao: "Ma, boli me ku*ac za sve, je l' znaju oni ko sam ja, nameštaju mi aferu, nikog nisam tukao", a zatim je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj pokazuje srednji prst, sa porukom: "Evo vam moj demanti".

Pink.rs

#Anabela Atijas

#Andrej Atijas

'