AKTUELNO

Ne može da veruje šta je pevač uradio!

Miljana i Marija Kulić privukle su veliku pažnju ulaskom u "Zadrugu 2", a sinoć je između njih dve došlo do velike svađe. Upravo zbog toga Miljana je želela da napusti rijaliti, a mi smo kontaktirali njenog oca Sinišu da nam prokomentariše ono što se sinoć desilo.

Smatram da je Marija to iz najbolje namere uradila. Ja je podržavam i ona je pametna žena, možda je mogla to drugim rečima da kaže i da to sve iznese drugačije, ali možda bi se tada i shvatilo drugačije. Ja sam ponosan na obe - rekao je Siniša za portal Pink.rs.

Foto: YouTube screenshot

Ono što je njemu zasmetalo jeste ponašanje Lepog Miće, koji je ulazio u sukobe sa Marijom i Miljanom i vređao ih, iako su se družili pre početka druge sezone "Zadruge".

Ono što je Mića uradio, da čovek bude takva ljiga, ja ne mogu da verujem. On je bio kod nas kući, njega niko nikad nije vređao, Miljana mu je sve fino i lepo rekla, da ne treba ženi da vređa majku, a on je osuo drvlje i kamenje. I pre Zadruge je tražio od Miljane da ga podrži, a ona mu je rekla da će ga uvek podržati kada je u pravu i suprotno. Ja mu ovo nikad neću oprostiti. Osvetiću mu se za ono što je uradio kad-tad. Jedini način da me malo prođe ovaj bes jeste da Mića ustane i javno se izvini Mariji, Miljani i meni zbog vređanja. I tada bi me samo malo popustilo - zaključio je Siniša.

Foto: RTV Pink

S obzirom na to da je "Zadruga" počela pre 10 dana, ne možemo ni da zamislimo šta nas sve očekuje i šta će se još dešavati, a da li će Siniša oprostiti Mići i kako će se sve odigrati ostaje nam da vidimo.

Autor: N. Vujčić

#Marija Kulić

#Miljana Kulić

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Rijaliti Zadruga

#Siniša Kulić

'