AKTUELNO

I dalje voli svog bivšeg dečka.

Voditelj Ognjen Amidžić svake nedelje, pre samog izbacivanja jednog od nominovaniih zadrugara, intervjuiše učesnike koji su u protekloj nedelji privukli najviše pažnje javnosti.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Mina Vrbaški je sa Ognjenom kod Šiš restorana šetala i iznela sve ono što je muči danima, a nije propustila priliku da govori o svojoj cimerki Dorotei Jovanović i svom bivšem dečku Igoru Terziću kojeg, kako kaže, još voli.

Još mi je neobično, dok sam sa njim razmišljam o Igoru. Ne planiram da radim bilo šta zbog mojih, jer znam kako je to bilo - započela je Mina i nastavila:
Nije to ljubomora, više ženska sujeta. Ako je bio sa mnom ne može da bude ni sa jednom drugom u kući, rekla sam sinoć Miljani Arsić da se kloni njega. Stavila sam do znanja da ne može da bude između njih, nije meni bilo svejedno. Htela sam da umrem kad je rekao da mu se sviđa Miljana, a možda je rekao da bi me povredio - zapitala se Vrbaški.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ne slažem se sa njom, sve sam lepo rekla o njoj i ona je samo ustala. Devojka se izgubila i misli da će da osvoji ovu "Zadrugu", ali ja i te kako znam šta je ona radila, a zna i njena mama, ume da osuđuje nekoga ko je bio sa oženjenim muškarcem, a onda je isto uradila. Ona Ramona poznaje i tog lika i nju, bila sam u šoku i onda sam odlučila da neću da pravimo skandale sa njom. Ona je sama dozvolila da ja kažem neke stvari, a taj čovek to njoj neće sigurno oprostiti - podelila je svoje utiske o Dorotei Jovanović.
Naučila sam neke stvari, ušla sam i napravila grešku, lepo mi je rekao Igor, ali eto šta sad da radim. Mislim da je njemu mnogo teško, sada da mi daju poziv, ja bih njega zvala da mu kažem da ga i dalje volim. Teško mi je ovde bez njega. Hoću samo da ga zagrlim, toliko mi nedostaje. Ja napolju ovo nikada ne bi uradila - rekla Mina apropo cele situacije sa Jovicom i njenim dečkom Igorom Terzićem.

Pogledajte kako je tekao razgovor između njih u video-snimku ispod.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21 sat u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Dorotea Jovanović

#Igor Terzić

#Mina Vrbaški

'