AKTUELNO

Na sve načine je pokušavao da je poljubi.

Adam Đogani je otvoreno pokazao svoje simpatije prema Marijani Zonjić, koju je više interesovao Dean Stejin. Kako je Dean ove noći napustio "Zadrugu", Adamu je ostao otvoren put ka Marijaninom srcu.

Foto: TvPink Printscreen

Đogani je upravo ovu priliku pokušao da iskoriti, te je Zonjićevu izveo u dvorište, pored izolacije, gde su dugo razgovarali.

Ovde svi komentarišu sve i sve je drugačije. Ali... Mirko mi rekao da sam bio u pravu zato što se osećam krivim zbog Deana, kaže da je moguće.. Ne znam kako da ti objasnim. Mislim da znaš šta hoću da ti kažem - rekao je Adam poprilično uvijeno.

Foto: TvPink Printscreen

Lakše mi je od kad je Dean otišao, ali bilo mi je krivo kad je otišao, bila sam tužna, ti i ja smo plakali. Ali možda je bolje ovako. Najveći problem je otišao, pa šta rekla sam ti, mogla sam da ti prećutim sve - istakla je Marijana.

Zadrugar je na sve načine pokušavao da približi plavušu sebi, te je čak privukao i klupu na kojoj je Zonjićeva sedela.

Foto: TvPink Printscreen

Mnogo si mi daleko, mnogo - rekao je Adam tužno.

Đogani je nekoliko puta prilažio tik do Marijaninog lice, ljubeći je po obrazima i vratu, ali ona je na sve načine izbegavala kontakt usnama.

Ja sam nevina - rekla je Zonjićeva u jednom trenutku kroz osmeh.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: PRIJATELJ SE NA DELU POZNAJE! Nadežda ZAVRŠILA U ZATVORU zbog njih dvoje! (VIDEO)

Imamo 10 meseci da radimo na tome - konstatovao je Adam.

Uprkos Đoganijevim upronim pokušajima da je poljubi, Marijana je uspešno izbegla svako njegovo približavanje, te je Adam ostao "kratkih rukava", bar što se tiče ove večeri.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Adam Đogani

#Marijana Zonjić

'