AKTUELNO

Pevačica, koja važi za jedan od najboljih vokala u regionu, nije mogla da sakrije sreću i zadovoljstvo zbog novih pesama.

Nakon sedam godina od poslednjeg albuma, jedna od najboljih pop pevačica na ovim prostorima, Aleksandra Radović objavila je novi album pod nazivom "Carstvo".

Osam novih pesama, za koje je Aleksandra uradila spotove, objavljeno je na njenom zvaničnom Jutjub kanalu, a večeras je u jednom prestoničkom klubu održana promocija.

Foto: E-stock/Stefan Filipović

Na promociju su došle brojne Aleksandrine kolege i prijatelji - Vesna Dedić, Sara Jovanović, Nevena Božović, Milan Kalinić, Željko Samardžić, Sergej Ćetković i mnogi drugi, koji su jedva čekali da čuju nove hitove.

Foto: E-stock/Stefan Filipović

Foto: E-stock/Stefan Filipović

Prisutni su uživali u predstavljanju spotova, a Radovićeva, koja je blistala, otpevala je pet novih pesama.

Foto: E-stock/Stefan Filipović

Aleksandra, koja važi za jedan od najboljih vokala u regionu, nije mogla da sakrije sreću i zadovoljstvo zbog novih pesama.

Prezadovoljna sam, omiljena pesma mi je "Beskrajno" i "Živeo kraj". Pesma "Neka me osude svi" nije autobiografska, nisu me osuđivali zbog ljubavi, ali zbog svega drugog jesu - rekla je Aleksandra za Pink.rs i objasnila zbog čega je ovoliko čekala da publici predstavi novi album.
Objavila sam album baš sad da bih dala novogodišnji poklon svojim obožavaocima - kazala je pop pevačica.

Foto: E-stock/Stefan Filipović

Pesme, koje su na Jutjubu objavljene danas, već imaju više od dva miliona pregleda, te nema sumnje da će postati veliki hitovi, kao što je to bio slučaj sa svim Aleksandrinim pesmama.

Autor: V. Tanacković/M. Đurović

#Aleksandra Radović

#Pesma

#Pinkove zvezde

#pevačica

'