AKTUELNO

Ne može više da izdrži.

Pevačica Olja Bajrami je odučila da reši sukob koji ima sa dečkom Bojanom Gaćešom na koga je ljuta jer je on danas razgovarao sa Stanijom Dobrojević. Njihova žustra rasprava je izazvala opštu frku u zadruzi, pa su se i drugi cimeri uključili u komentarisanje.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sa jednom ženom imam ono što hoću. Kako ti znaš kako se ja ponašam, ja sam sa tobom. Sedi sa kim hoćeš ja tebi ne branim ništa, ali meni ne možeš da meni zabraniš ništa, nisi mi ti mama - pričao je Bojan Gaćeša.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja ti ne branim, ali ona tebe savetuje da ti ne treba da budeš kuče, slobodno se druži sa njom, sa mnom uopšte ne moraš da razgovaraš, ja prosto ne želim da sediš sa njom. Ni ja ne sedim sa drugim momcima. Mislila sam da je lojalna, ali nije. Ja neću tu igricu, ja te molim da sa njom nemaš kontakt, i ono što si uradio za stolom, ono smejanje u facu, to nikako. Zajebavate me pred svima - rekla je Olja.
Nemoj da mi pričaš kako ste vas dve drugarice, onda vas dve igrate igru, nemojte da ja poludim - upozorio je Bojan nakon čega je ona krenula ka Beloj kući, ali se ubrzo vratila i rekla mu:
Šta ti misliš ko si ti, pravite igrice sa mnom, sram te bilo - jecala je Olja dok joj je Lepi Mića pričao da se smiri.

Pogledajte šta su jedno drugom rekli video-snimcima ispod.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21 sat u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Bojan Gaćeša

#Olja Bajrami

'