AKTUELNO

Nije mogla da se smiri.

Odnos između Lune Đogani i Vladimira Tomovića i dalje intrigira javnost, a sva pažnja je usmerena na njih svaki put kada započnu bilo kakvu konverzaciju. To se dogodilo i u toku dana kada je Tomović pokušao da je isprovocira, a onda ju je Drvo mudrosti pozvalo kako bi saznalo šta se među njima konkretno dešava.

Ja nemam ništa protiv njega, ali vidim da ne mogu ni da mu se javim. Vidim da to nekome smeta, ali neću više da komentarišem tu priču, pošto to dotičnoj smeta. Ja više neću ništa da kažem, praviću se kao da ih ne vidim i to je to što se tiče mene - rekla je Luna.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Drvo je ispratilo sinoćno dešavanje za vreme sastanka, a naročito žestoku svađu koja je nastupila između nje i Stanije Dobrojević. Đoganijeva nije imala šta da krije, pa je otkila šta zaista misli o njoj.

Sinoć sam sve vreme sedela sa strane i posmatrala, satima je trajala rasprava. Bojan, Olja, Stanija, Vlada, uključeno je bilo brdo ljudi i Stanija je komentarisala i rekla da je Olja ljubomorna na nju, ona je Zerina rekla da je Stanija ljubomorna na mene i ja sam se sa tim složila. Onda je ona mene napala i rekla da sam ja bitna i kako hoću da joj uzmem Vladu. Pokazala je da sam joj konkurencija, ali ne volim da osuđujem ljude. U svakoj igri koju sam pobedila ona je fras doživela. Pokazala je koliko je ogorčena i kako me gleda i da može da me izbaci, rado bi to uradila. On me ne interesuje ni u kakvom smislu.

Spekulisalo se da Vladimir možda gaji simpatije prema Luni, a ona je svojim odgovorima to i negirala, ali je rekla i nešto što do sada nikome nije priznala.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ne, nisam primetila. Ona ima problem sa mnom, Vlada je manje više bitan. Ona je mnogo sigurna u sebe i pokazala je koliko joj smetam kad me non stop imitira, ja sam po njenom ponašanju skontala da ima nešto protiv mene. Napokon je skinula masku i pokazala je kakva je. Ja sam sa njom najviše razgovarala sa njom, iskoristila je moju slabost i to što zna da još uvek patim za Slobom. Imala sam potrebu da joj ispričam to, ona je sve iskoristila i rekla mi da počnem da plačem.

Drvce je shvatilo da zadrugarki nedostaje njen bivši dečko Slobodan Radanović, sa kojim je u Zadruzi 1 započela ljubavnu romansu, a ona je kroz plač ispričala kako se oseća svaki put kad ga neko spomene.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Volela bih, naravno. Lagala bih i tebe i sebe i celu naciju kad bih rekla da mi ne nedostaje, ali mi nedostaje, baš. Zato me i ne dotiču ove priče što me napadaju. Sve je ovde fejk i lažno. Luna i Sloba ne mogu da se ponove nikada. To se desilo spontano i slučajno i jako i posebno. To je bilo tad i nikad više. Užasno mi je teško, navikla sam da mi je on tu. Fali mi da me hrani i da mi kupuje i baš sam usamljena. Osećam se kao da ne pripadam ovde kad on nije tu - priznala je Luna.

Šta je još ispričala, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Luna Đogani

'