AKTUELNO

Ove reči mnogo govore.

Mladi pevač Slobodan Radanović popularnost je stekao učešćem u Pinkovim zvezdama, ali je najveću pažnju javnosti privukao dok je bio u "Zadruzi", gde je suprugu Kristinu Kockar prevario sa blogerkom Lunom Đogani.

Iako je delovalo kao da je njihova ljubav jača od svega, Luna i Sloba su na kraju raskinnuli, nakon čega se pevač ipak razveo od supruge.

Foto: TvPink Printscreen

Neko vreme posle toga on je bio sam, ali je prethodne večeri, gostujući u emisiji "Amidži šou" pomenuo da je moguće da će se uskoro stvari promeniti, jer postoji devojka koja mu se mnogo dopada.

Zbog toga je njegova najnovija objava na Instagramu, u okviru storija, privukla veliku pažnju, pošto je jasno da je upućena da mi čiji identitet još nije poznat.

Foto: Instagram

PROČITAJTE JOŠ: SEVALE VARNICE U MAGAZINU IN: Aleksandra i David izašli iz Zadruge, ona pričala da se ne plaši nijedne žene, pa ju je Mia pecnula tako da nije umela da joj odgovori! (VIDEO)

- Takva si kao da svaki deo tebe sam sam birao - piše na fotografiji na njegovom storiju, zbog čega se devojka koja ga je osvojila sigurno oseća posebno.

Autor: V. T.

#Sloba Radanović

'