AKTUELNO

Nije im pošlo za rukom da varaju!

Veliki šef danas je ukućanima zadao veoma zanimljiv zadatak, međutim stanari Imaginarijuma nisu pravedno igrali ovu igru, zbog čega su ukućani novčano kažnjeni. Posle pisma koje je stiglo, usledio je i sastanak.

Foto: RTV Pink

Zadrugari pravila ove igre su u prošlom pismu odlično objašnjena, međutim pojedinici misle da su pametniji od gledalaca i da su pametniji od Velikog šefa. Zbog zadrugara koji su varali, doneli smo odluku da igra bude prekinuta, a svi vi bićete kažnjeni smanjenjem bužeta od po 100 dinara. Umesto nagrade, svi ćete biti kažnjeni - pisalo je u pismu.

Foto: RTV Pink

Nakon što je ovonedeljni vođa Bojan Gaćeša pročitao pismo, usledili su komentaris ukućana koji su priznali da su varali, a tokom komentarisanja cele situacije došlo je do velikog broja svađa.

Foto: RTV Pink

Zadrugari danas smo pokazali karakter. Svi su bili isti, svi su varali. Na nama je da kažemo kakvi smo, ništa novo! - izjavio je Lepi Mića koji je otvorio sastanak.

Foto: RTV Pink

Većina zadrugara govorila je kako je za padanje zadatka i kaznu koju je Veliki šef doneo, krivila Baneta Čolaka.

Ja jesam video sve! Priznajem! - govorio je Čolak.

Kako je izgledala ova igra koja je prekinuta, kao i sastanak, možete pogledati u video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Veliki šef

'