AKTUELNO

Vreme je da istina izađe na videlo.

Pre nekoliko dana došlo je do žestoke svađe između Zorice Marković i Mirka Gavrića. Njih dvoje su pred milionskim auditorijumom otkrili mnogobrojne informacije iz njihovog privatnog života.

Naime, Mirko je istakao da je navodno Zorica bila ljubavnica njegovog oca, kao i to da je zbog kako on kaže, neistina, koje je pevačica iznela u prethodnom rijalitiju njegova supruga Dragana izgubila bebu.

Foto: TvPink Printscreen

Novinari su želeli da istina izađe na videlo, pa su ih oboje suočili ove večeri za stolom.

Da li misliš da je to tako? Da li misliš da je on slagao? Zašto te nije ranije pozvao da o tome porazgovarate - glasilo je pitanje za Zoricu.
Ako je njegova supruga izgubila dete baš zbog Zorice Marković. To je jadno. On je osim ovo troje bio glavna tema svih razgovora. Ja sam rekla šta se sve priča. Ja sam ovom čoveku poznanik, ja ne znam zašto ga je ova priča povredila. Darko, to nije istina. Ako je istina, meni je jako žao - rekla je Markovićeva i čvrsto je tvrdila da ona nije prouzrokovala pobačaj njegove supruge.

Foto: TvPink Printscreen

Mirko Gavrić takođe nije želeo da ostane nedorečen, pa se uključio u konverzaciju i obrazložio kako je Zorica prouzrokovala pobačaj njegove supruge, a onda se dotakao i Anabele Atijas, koja je takođe bila predmet njihove rasprave.

Gospođa Anabela Atijas je u svetu gospođe Marković Razija, Bukva. Izreka da ja sa svojim prijateljem, Anabelom, oni su je je*abavali, radili svašta, taj odnos je neobjašnjiv. Naravno da može da utiče na svest moje supruge koja je pod pritiskom već nekoliko meseci - pravdao se Mirko i dodao da stoji iza svojih reči i da će sve dokazati na sudu.

Foto: TvPink Printscreen

Muzički producent je zahtevao da napusti Belu kuću na nekoliko sati kako bi prikupio sve dokaze koje je izrekao u vezi sa Zoricom. Pošto je svađu u dnevoj sobi prekinula voditeljka Dušica Jakovljević, a onda su se njih dvoje suočili jedan na jedan pred velikom kapijom kada je Mirko želeo da napusti rijaliti.

Ti i ja smo imali jednu prepisku kada se završio rijaliti, i to oboje imamo. Ja sam mislio da su tu sve završilo... Ti si pričala da smo Anabela i ja na sudu, da su me nahvatali sa Slobom na gomili - prebacivao je Gavrić Zorici.
Kada smo pružili ruku, ja sam mislila da je to gotovo. Posle tri, četiri dana Miljana prilazi da mi kaže da si joj ti rekao da smo izgladili odnose. I ona mi kaže da si joj ti rekao da ti je to(da je ona bila sa njegovim ocem) mama rekla - objašnjavala mu je Zorica.

Pročitajte još: Mirko Gavrić otkrio RAZLOGE zbog kojih je njegova žena IZGUBILA BEBU, pa spomenuo Slobu i Anabelu, a onda je Zorica OBELODANILA ISTINU! (VIDEO)

Markovićeva je insistirala da joj do detalja objasni zbog čega je izneo opasne optužbe. Mirko je pričao svoju stranu priče, dok mu je Zorica sve vreme prkosila, a kako je sve izgledalo pogledajte u narednim video-snimcima.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Mirko Gavrić

#Zorica Marković

'