AKTUELNO

Iskreno se kaje.

Tokom popodnevnog sastanka koji je Veliki šef zahtevao da zadrugari održe povodom higijene i čišćenja kao i uvek došlo je sukoba, pa su veći deo sastanka Miljana Kulić i Olja Bajrami raspravljale o incidentu koji je sinoć uznemirio sve ukućane.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kada imam osećaj i kada sam raspoložena za čišćenje ja ću čistiti. Htela sam samo javno da se izvinim Miki ili Gibi, ne znam ni koga sam pogodila. Ja znam šta piše u mom ugovoru, ja ću se braniti na način na koji ja znam. Nije mi bila namera da ih povredim. To nije bilo damski sa moje strane - iskreno je rekla Miljana, ali je Olja Barjami imala potrebu da ustane i da prokomentariše to.
Micika, ja vidim ovde vas dve, više se slažem sa tvojom mamom, jer si ti danas vetar, a sutra kiša. Videla sam da to nije namerno, ali ti si nakon svega ušla sa kamenjem, što je bilo vrlo neprimereno sa tvoje strane - urlala je Bajrami i nastavila:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zašto ja moram da se brinem da li si ćeš ti mene, ubićeš nekoga, da li si ti normalna, da li misliš da će jedno izvinjenje da i to reši, molim te, smiri se - završila je Olja, pa je Miljana ustala i ponovo se izvinila blizancima.

Pogledajte kako je to izgledalo u video-snimcima ispod teksta.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Miljana Kulić

#Olja Bajrami

'